Menu
over voja juwelier

een nieuwe naam en een nieuwe uitstraling

juwelier

ambitieus, jong, toch ervaren en vol passie voor het vak.

VOJA Juwelier is een nieuwe naam met een lange historie: eerst als Ina van ’t Hoog Juwelier Schiedam. Vooral in onze formule en klantgerichte aanpak is de laatste jaren veel geïnvesteerd. We zijn een juwelier voor elke gelegenheid, één waar service bovenaan staat. Onveranderd is nog altijd onze locatie: die in winkelcentrum Spaland. Ook het team dat u altijd van dienst was, is nog even bekend en vertrouwd.

Natuurlijk hebben we ook de exclusieve artikelen die u verwacht bij een juwelier: dat handgemaakte sieraad, die speciale trouwring of dat bijzondere horloge. Maar wat VOJA juist zo anders maakt is dat we voor elk moment - groot of klein - iets hebben. Voor uzelf, als verwenmoment, of om als cadeau weg te geven.

wie is voja

Cadeaus voor elk moment

Daarom is er altijd wel een reden om binnen te stappen. Natuurlijk bij grote momenten als een geboorte, commune, een geslaagd examen, aanzoeks- of trouwring of een gedenksieraad. Maar waarom zou u moeten wachten op een speciale gelegenheid om iets bij ons te kopen? Want we hebben ook heel veel cadeau-ideeën voor klein en groot, voor elke gelegenheid.

Kijk gerust even rond!

Omdat we laagdrempelige zijn, kunt u ongedwongen rondkijken. Niemand die op uw vingers kijkt ‘of u soms iets speciaals zoekt’. We vinden het fijn om onze klanten te leren kennen en te helpen aan het juiste sieraad.

Onze service is er voor u

Er kan altijd iets gebeuren met een sieraad of een horloge. In die gevallen merkt u dat we bij VOJA Juwelier nog weten wat service is. Waar vindt u nog een juwelier met twéé horlogemakers? U kunt bij ons rekenen op een klantvriendelijke behandeling.

contact

Hé, geen webshop?

Omdat we er graag persoonijk voor je zijn, vind je bij VOJA ook geen webshop. Omdat met eigen ogen zien en met eigen vingers voelen belangrijk zijn bij zoiets als een sieraad of een horloge. En omdat je alleen in de winkel ervaart hoe enthousiast we zelf zijn om je te helpen. Want zeg nu zelf, iets van een juwelier kopen is toch veel leuker als je helemaal in de sfeer van de winkel bent?

contact